OSMANİYE
TİCARET BORSASI
6 Eylül 2022 Salı         11

Osmaniye İli ve İlçeleri oda ve borsa müşterek toplantısı 08.06.2022 tarihinde Kadirli Ticaret Borsası ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Toplantıya, Osmaniye Ticaret Borsası, Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası, Kadirli Ticaret ve Sanayi Odası ve Bunların Meclis Kurulu Başkanları, Yönetim Kurulu Başkanları, Yönetim Kurulu Üyeleri ile Genel Sekreterleri ve Genel Sekreter Yardımcıları katılım sağladı.

İl ve İlçe Sorunlarının üst makamlara iletilmesinde Oda ve Borsalar ile birlikte hareket etmenin öneminden bahsedilerek lobicilik konusunda güç birliği oluşturulması yönünde görüşün bildirildiği toplantıda, Sanayi-Üniversite işbirliğinde yapılacak çalışmalarla Mesleki Eğitim Merkezi konusunda yapılacak çalışmalar değerlendirildi.

Osmaniye İli Oda ve Borsaları tarafından yapılan çalışmalarda birliktelik vurgusu yapılan toplantı, görüş ve önerilerin sunulmasının ardından iyi dilek ve temennilerle sona erdi.